<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=656349875021511&amp;ev=PageView &amp;noscript=1"> Vi sees på Bygg Reis Deg!
dana lim

Vi sees på Bygg Reis Deg!

BYGGREISDEG

Endelig er messesesongen i gang! Neste uke kan du finne Dana Lim på Bygg Reis Deg messen 20. - 23. oktober i Lillestrøm. Det er første gang Dana Lim deltar på denne messen på i Norge. Vi står klare på stand nr. C02-17 i hall C fra onsdag til lørdag den kommende uken.

Bygg Reis Deg er messen med de siste løsningene innenfor bygg, bolig og anlegg, og arrangeres annen hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen samler over 500 utstillere fra hele bransjen, og har ca. 40 000 bygginteresserte besøkende.

På messen vil Dana Lim stille ut sine aktuelle produkter som egner seg i kalde norske vintre, samt vår akrylfugemasse Acryl Extra 505  som lever opp til de strenge miljøkravene til Svanemerket. 

Vi arrangerer også fugekonkurranse hver dag på Bygg Reis Deg

Kom innom for å delta på vår fugekonkurranse som vi har hver dag. Vi skal kåre det beste fugearbeidet utført på tid alle dager.

Hver dag kl. 17 vil juryen beslutte hvem som har utført den peneste fugen innenfor det tildelte minuttet. Vinneren stikker av med en batteridrevet fugepistol til en verdi av 4300kr.

rollupBatteridrevet fugepistol til en verdi av 4300kr.