OrganisationNO

Organisasjon

Dana Lims organisasjon er fast forankret ved vårt internasjonale hovedkvarter i Køge i Danmark. Her ligger Nordens største utviklingsavdeling side om side med vår produksjon, tekniske støtte, logistikkavdeling og administrasjon.


De raske, direkte forbindelsene på tvers av organisasjonen gjør at hele Dana Lim alltid kan gi kunder og samarbeidspartnere tett oppfølging. Vi er aldri lengre enn en telefonsamtale unna, og reagerer med en gang når kundene tar kontakt. Vi leverer raskt og effektivt. Det er ikke minst tilgjengeligheten og leveringssikkerheten vår som gjør Dana Lim til en foretrukket samarbeidspartner og leverandør.  


Dessuten har Dana Lim gjennom 85 år blitt etablert som en høyt respektert fondseid dansk virksomhet. Vi mener at tilfredse og stolte medarbeidere utgjør hjørnesteinen i en sunn forretning. Derfor legger vi stor vekt på lang ansiennitet, høy jobbsikkerhet og en god atmosfære på arbeidsplassen.


Vi har også sikret oss noen av bransjens sterkeste og mest erfarne ressurser, og vi ønsker fortsatt de beste innen sine respektive fagfelter velkommen til Dana Lim-familien.